O nas

o_nas-ekipa

Emil Šehić

Direktor

Strojnik, ki je svojo poslovno pot pričel na področju proizvodnje električne in elektronske opreme, nadaljeval z uvedbo procesa ravnanja z e-odpadki, ki iz teh izdelkov nastajajo, sedaj pa svoje izkušnje nadgrajuje pri vzpostavitvi koncepta krožnega gospodarstva.

emil.sehic@zeos.si01 366 85 42

Alenka Gruden Belavič

Koordinatorka projektnih aktivnosti

Na našem že tretjem Life projektu je zadolžena za tehnično in strokovno podporo vsem projektnim sodelavcem. Verjame, da bomo skupaj v Sloveniji razširili možnosti in zavedanje, kam oddati svoje še uporabne aparate ter jim s tem podaljšati življenjsko dobo in uporabo. Z malimi koraki bomo vsi skupaj zagotovili manj odpadkov ter več surovin tudi za prihodnje rodove.

alenka.gruden@zeos.si01 366 86 04

Branka Biček Bizant

Vodja projekta

Po izobrazbi diplomirana ekonomistka je večino delovnih izkušenj pridobila z dinamičnim delom na projektih Life. Najbolj je zadovoljna, ko dosežemo dobre projektne rezultate in pozitivne odzive. V svojem prostem času rada obuje pohodniške čevlje in se poda v gozd ali gore. Obožuje tudi svet fotografije.

branka.bicek@zeos.si01 366 85 61

Uroš Škapin

Koordinator projektnih aktivnosti

Skrbi za izvajanje terenskih aktivnosti ter koordinira sodelovanje s komunalnimi podjetji. V prostem času je amaterski raziskovalec planin in navdušen kuhar. Novopečeni očka, ki si svoj rojstni dan deli s prvorojencem.

uros.skapin@zeos.si01 366 85 09

Urša Dolinšek

Koordinatorka projektnih aktivnosti

Na delovnem mestu je organizatorka, komunikatorka in predavateljica. Je tista, ki pomisli na stvari, na katere marsikdo pozabi. V dobro voljo jo spravi ptičje petje, rastlinska hrana in modro nebo.

urska.dolinsek@zeos.si01 235 52 55

Rok Jakič

Koordinator projektnih aktivnosti

 

 

 

 

rok.jakic@zeos.si 01 366 85 63

Sonja Kotnik

Finančna administratorka projekta

Po izobrazbi veterinarska tehnica, po poklicu pa priučena ekonomistka, ki skrbi za finančno vodenje in zagotavljanje revizijske sledljivosti projekta. Poleg delovnih nalog vzdržuje tudi vzdušje v kolektivu, tudi ona pa prosti čas rada preživlja v naravi.

sonja.kotnik@zeos.si01 235 52 56

Nastja Šubic

Finančna administratorka projekta

Geografinja po izobrazbi s svojim znanjem in izkušnjami s področja trajnostnega razvoja deluje predvsem na projektnih aktivnostih servisiranja in souporabe. Ljubiteljica morja, narave in dobre glasbe življenje zajema s polno žlico, zadovoljstvo in mir pa najde ob družini in prijateljih.

nastja.subic@zeos.si01 366 85 41

Jani Goričanec

Projektni koordinator - TSD

Izkušnje s področja ravnanja z odpadki nadgrajuje z vzpostavljanjem sistema priprave e-odpadkov za ponovno uporabo. Verjame v podaljševanje življenjske dobe rabljenih aparatov in ostalega blaga, saj na ta način varujemo okolje. Obožuje zahtevne projekte, katerim nameni vso svojo pozornost. Prosti čas rad preživlja ob morju pod borovci s križanko v rokah.

jani@tsd-odpadki.si031 689 261

Sebastijan Zupanc

Vodja projektnih aktivnosti - GZS

Dolgoletne izkušnje v komunalni dejavnosti združuje pri svojem delu direktorja Zbornice komunalnega gospodarstva, kjer si prizadeva za razvoj sistemskih rešitev, vzpostavitev trajnostnih ukrepov in uvedbo principov krožnega gospodarstva na področju izvajanja javnih služb varstva okolja.

sebastijan.zupanc@gzs.si01 589 82 38

Petra Flerin

Koordinatorka projektnih aktivnosti - GZS

Po izobrazbi prevajalka je svoje poklicne izkušnje sprva pridobivala na mednarodnih in domačih projektih s področja kovinske industrije, sedaj pa v okviru Zbornice komunalnega gospodarstva skrbi za koordinacijo aktivnosti in komunikacijo. V prostem času jo najbolj veseli spuščanje po hribih s kolesom in preizkušanje novih receptov.

petra.flerin@gzs.si01 589 84 84

Na strani uporabljamo samo piškotke za boljše delovanje.

Z brskanjem po naši strani se strinjate z uporabo teh piškotkov. Več o piškotkih…