Partnerji

o_nas-partnerji

ZEOS

Vodilni partner ZEOS, d.o.o. je nastal leta 2005 kot odgovor na zahteve Evropske skupnosti po organiziranem zbiranju in ravnanju z odpadno elektroniko. Po svoji zasnovi je neprofitna shema podaljšanje odgovornosti proizvajalcev in distributerjev te opreme. Poleg zbiranja in ravnanja z OEEO, odpadnimi prenosnimi baterijami in akumulatorji ter odpadnimi nagrobnimi svečami, se je družba ZEOS vključila tudi v evropski program financiranja okoljskih projektov Life. Preko mehanizma Life družba ZEOS nadgrajuje svojo osnovno dejavnost in širi svoje delovanje na področje informiranja, ozaveščanja in spreminjanja družbenih navad. Life Spodbujamo e-krožno je že tretji projekt, za katerega je ZEOS prejel evropska sredstva in je hkrati vsebinsko najobsežnejši in najkompleksnejši izmed njih, saj povezuje največ zainteresiranih strani.

GZS

Zbornica komunalnega gospodarstva je sekcija Gospodarske zbornice Slovenije, ki združuje vse Slovenske izvajalcev javnih služb. So naš glavni komunikacijski kanal do vseh komunalnih podjetij. S svojim strokovnim znanjem vodijo delovno skupino za pripravo navodil za ponovno uporabo, preko katere bomo določili in testirali različna navodila različnih organizacij glede na vrsto aparata in deležnika v procesu.

TSD

TSD, d.o.o. je podjetje za prevoz in zbiranje odpadkov, ki je v postopku pridobivanja okoljevarstvenega dovoljenja za pripravo odpadne električne in elektronske opreme na ponovno uporabo. Z vodenjem projektne akcije vzpostavitev procesa priprave na ponovno uporabo nam bodo pomagali pri praktičnem preizkušanju zgoraj omenjenih navodil ter podali povratne informacije kako slednje navodilom poteka v praksi.

Na strani uporabljamo samo piškotke za boljše delovanje.

Z brskanjem po naši strani se strinjate z uporabo teh piškotkov. Več o piškotkih…